ACA BULIĆ GASIO CIGARETE PO ANINIM RUKAMA Jezive optužbe tokom Zadruge od strane Zvezdana, ovo je istina?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 10:42

"ACA BULIĆ GASIO CIGARETE PO ANINIM RUKAMA" Jezive optužbe tokom Zadruge od strane Zvezdana, ovo je istina?

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milenu smo upitali šta je to značilo, kada je Zvezdan Slavnić tokom učešća u Zadruzi pokazivao na "gašenje cigareta" porukama, kada je tema bila baš Aca Bulić.

Sada nam je Milena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila da li je Ana nešto pričala o Aci Buliću i godinama sa njim, kada su bili intimni, te je zato Zvezdan bio toliko šokiran jer Ana veliča Bulića, kao i detalje optužbi koje je izneo Zvezdan da je Aca navodno bio sa pet niskomoralnih devojaka dok je bio sa Anom:

- Ana će živa u komadu izaći pa će mediji moći da joj snime ruke. Po toj priči, ona bi trebalo da ima ruke kao heroinski zavisnik. On lupa kao otvoren prozor, Zvezdan Slavnić polazi od sebe, Zvezdanu Slavniću je uvek Aca Bulić bio velika "rak-rana".

- Sve se zna, mali je grad, pa neka mi neko kaže, gd eje video Bulića sa pet k**vi, u gradu u klubu, ne sada, nego pre deset, petnaest godina, tp njemu nije svojstveno - rekla je Milena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BULIĆ POSMATRA ZVEZDANOVO KRETANJE? Evo šta se krije iza fotografije koja je osvanula na njegovom Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda...Milenu smo upitali i šta se krije iza fotografije Zvezdana Slavnića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.