A rekla da NIKAD ne bi! Nataša hvatala Miću, izvadila svoj jezik, on svoj - LJUBLJENJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A rekla da NIKAD ne bi! Nataša hvatala Miću, izvadila svoj jezik, on svoj - LJUBLJENJE (VIDEO)

Sve je otkriveno...

Dok su takmičari sedeli okupljeni za stolom, došlo je vreme i da Marija Kulić odgovara na neka pitanja. Trebalo je da iznese svoje mišljenje o Lazaru Jeremiću i Nataši Moskvi, tačnije ko je tu u pravu i iskren.

Marija je rekla šta je imala, a potom je Lazar uzeo reč iznevši pojedine stvari o Nataši:

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE

JEL >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TAKO SVOM TATI SEDIŠ U KRILU? Adam najgore OSUDIO Zonjićevu: Svi te OGOVARAJU, ružno je... (VIDEO)

- Rekla je da nikad ne bi dozvolila da bude sa svojim drugom i prijateljem, ja sam joj prebacivao za taj jezik i ostalo. Meni je krivo što Mića i te kako želi da odbrani Natašu i nije želeo da kaže da se Nataša sinoć i te kako bunila, hvatala Miću za glavu, cimala ruke, stvarno nije želela da dođe to tog momenta da ih on spoji. Ali jednostavno, Mića je prejak čovek i jako snažan i onda je došlo do tog momenta da ona nije mogla da se izmigolji, spojio ih je, ona je izvadila svoj jezik, naravno on svoj i nakon toga ona priča kako to nikad ne bi uradila.

NOVI GEJ PAR U ZADRUZI? Lepi Mića OTKRIO istinu, one nisu NEGIRALE: Njih dve bi se IZJEB*LE na KECA!

- Lazare, ti i ja nismo više zajedno, da se ljubim sa pola kuće imam pravo - odgovorila mu je Nataša.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.