Izvor: Prva.rs, 24.Maj.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A od Dušana Kaličanina maturantkinjama četiri haljine!

Ivana Selakov, Dušan Kaličanin, Danijela Dimitrovska i Željko Vasić odazvali su se pozivu „150 minuta“ da daruju svoju odeću malim i velikim maturantima. Ivana Selakov je donela potpuno novu, elegantnu haljinu za koju kaže da je više za veliku maturu. Dušan Kaličanin je sve iznenadio jer je poklonio čak četiri haljine. Pogledajte kako se našalio na račun svojih darova, i čime su maturante darovali Željko Vasić i Danijela Dimitrovska.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Zbog velikog interesovanja, poznati nastavljaju da poklanjaju garderobu maturantima u 150 minuta!

Izvor: Prva.rs, 25.Maj.2018, 12:37

A poznate ličnosti zaista nisu štedele. Mnogi od njih se sećaju vremena kada roditelji nisu mogli da im priušte kupovinu odela i haljina te su tako na poklon dobijali odeću koja im je bila velika. To je upravo bila priča glumca iz serije „Istine i laži“ Danijela Korše koji je te godine zajedno...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.