A gde je ovde TRADICIJA? Breskvica je otvorila vrata svog LUKSUZNOG doma gde živi sa novim dečkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 18:37

A gde je ovde TRADICIJA? Breskvica je otvorila vrata svog LUKSUZNOG doma gde živi sa novim dečkom

Evo kako izgleda pravi mali dvorac u kome žive mlada pevačica i njen partner.

Anđela Ignjatović Breskvica, pevačica koja je sinoć nastupala u takmičenju ''Pesma za Evroviziju'' odevena u srpsku narodnu nošnju je nedavno podelila fotografiju svog doma, gde živi sa partnerom Nikolom Stanisavljevićem.

Međutim, sva ta ljubav prema tradiciji, kojom odiše njena pesma ''Gnezdo orlovo'', se ne može primetiti i kad je njen dom u pitanju. Ako je sudeći po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slikama koje je Anđela podelila, kuća pevačice je, pre svega, luksuzna i moderna.

Kao što je već poznato, pevačica je nedavno započela zajednički život sa svojim 8 godina starijim dečkom u beogradskom naselju - Žarkovu.

Anđela je nedavno njihov zajednički dom opisala rečenicom ''Naš raj'', podelivši sliku krova kuće u kojoj žive. Na slici se može videti da nisu štedeli što se dekorisanja tiče, obzirom da im je krov ukrašen velikim bazenom.

Podsetimo, njen novi dečko, Nikola, je zaposlen je u policiji i član je Interventne jedinice kao i da radi i u jednom batajničkom novootvorenom klubu kao obezbeđenje.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.