A VALJAO TI JE KAD SI TROŠILA NJEGOVE PARE Anđela udarila na Anu Ćurčić - isplivali detalji jezive svađe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2023, 03:18

"A VALJAO TI JE KAD SI TROŠILA NJEGOVE PARE" Anđela udarila na Anu Ćurčić - isplivali detalji jezive svađe!

Pale teške reči!

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić je nakon razgovora sa voditeljem Markom Đedovićem, seo i porazgovarao sa Anđelom Đuričić.

Ona mu je prenela detalje sukoba sa Anom Ćurčić.

- Ja sam juče pukla kada si ti izašao. Ana je ostala napolju i počela da se dere na sav glas. Ne obraćam joj se, ne znam ni šta sam pričala, ali sam rekla da ne mogu da podnesem da gledam kako te dovodi do tih nervnih slomova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ona tebi kad si ti polomio sve ono i kaže: "Hajde da razgovaramo". Ona kreće i unosi mi se u facu, Zorica je skloni, ja joj onda kažem: "Prihvati da mu ne želiš dobro, loša si". Pođem kod Aleks i Cara i krenem da pričam: "Ko je nju izglasao za dobru nameru? Kod Zvezdana nisam videla njenu dobru nameru, počela je da bude zlobna kao Zorica", to su moje reči zbog tebe i onoga do tada. Ja bih nervni slom doživela, a ne ti i pričala sam tu sa njima. On nije valjao, bio ti je loš, a valjao ti je kad si trošila njegove pare, o tome niko ne priča - rekla je Anđela Zvezdanu.

- Ja ću pričati, sad ovo s brda s dola, dok sam čekao Aleks da izađe iz vecea. Ne mora da se ulazi u ovo, ali kada se desilo, ja sad isto želim da ti meni pomogneš. Pitao me je Đedović: "Je l' išla sama da se kocka?", ja mu kažem: "Naravno da je išla", nije ona kockarka i stojim iza toga. Ja sam rekao sada i Đedoviću: "I dalje stojim da je varala muža" i neću da povučem to i za to i za ovo - rekao je Zvezdan.

- To je normalno da - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.