A TI TO KAO ZNAŠ? Zvezdan najsurovije spustio Anđelu u programu uživo, prvi put propala u zemlju od sramote!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 09:58

"A TI TO KAO ZNAŠ?" Zvezdan najsurovije spustio Anđelu u programu uživo, prvi put propala u zemlju od sramote!

Udario nisko i to svoju devojku.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić gostovali su kod Dalile Dragojević u emisiji, gde su potpuno otvoreno govorili o svom odnosu i svim dešavanjima u proteklih devet meseci koliko su proveli u "Zadruzi 6".

Anđela i Zvezdan su iz rijalitija diskvalifikovani samo 12 dana pre finala, i to zbog nasilničkog ponašanja, a kako je Đuričićeva istakla, ne kaje se što je fizički nasrnula na Maju Marinković i da može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vrati vreme "opet bi isto postupila".

Upravo je Maja bila jedna od tema o kojoj je par sinoć govorio u emisiji, a kada su ih Dalila i Milan Milošević upitali za odnos Maje i Zvezdana, oboje su imali šta da kažu, a Crnogorka je čak napravila paralelu između njenih intimnih odnosa sa Zvezdanom i Majinih.

- Da li su vam puštali klipove intimnih odnosa Zvezdana i Maje, koji su bili dosta življi nego sa tobom? - upitao je Milošević.

- Ne, nisam imala priliku to da vidim - rekla je Anđela.

- Anđela, oni su rušili izolaciju... Tresli su se zidovi, znači ludilo s*ks - nastavio je voditelj.

- Ne bih ja to gledala... - prokomentarisala je ona.

- Zvezdane izgledalo je da si strastveniji sa njom, je li to do Maje ili do Anđele?

- Prosto sa Anđelom ne mogu to da radim tako grubo... - rekao je Slavnić.

- A misliš na Maji možeš da se iživljavaš? - ubacila se Dalila.

- Ne, samo mi je drugačije.

- Pa mislim da je to totalno logično. S*ks bez emocija i sa emocijama je vođenje ljubavi, taj sa Majom je da se isprazniš onako jače, a sa emocijom moraš da vodiš ljubav - ubacila se Anđela pokušavajući da se opravda, ali ju je Zvezdan u tom trenutku "spustio".

- To ti znaš? - upitao je on aludirajući na njeno neiskustvo u krevetu koje joj je više puta prebacivao u rijalitiju, a njen odgovor pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PUSTILA SAM JE!" Isplivao razgovor, Maja priznala da je dozvolila da je Anđela PREBIJE, kako bi je diskvalifikovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023

Namerno nije uzvratila?..Anđela Đuričić je diskvalifikovana pre nekoliko dana, jer je fizički nasrnula na Maju Marinković, kojoj je iščupana kosa, a vidljive ogrebotine po njenom licu još nosu zarasle...Pre Anđele, iz Zadruge je diskvalifikovan i Zvezdan Slavnić, kada je odlučio da pobegne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.