A ŠTA ĆE REĆI ANA? Darko Lazić pravio CIRKUS na snimanju novogodišnje emisije! I to sa njom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ŠTA ĆE REĆI ANA? Darko Lazić pravio CIRKUS na snimanju novogodišnje emisije! I to sa njom...

Nećete verovati šta su uradili!

Darko Lazić protekle večeri bio je na snimanju novogodišnjeg programa Pinkove televizije na kom se pojavio sa suprugom Anom Sević, ali u toku pauze, društvo mu je pravila neka druga koleginica.

Milica Milisavljević Dugalić umorila se tokom nastupa, te je napravila pauzu, a sa bine je sišla bosa, dok je cipele nosila u rukama. Darko Lazić se sa koleginicom našao u garderobi, gde je iz jedne flaše presipao piće u drugu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

NIJE JAKOV? Seka otkrila DRUGO IME sina! Bićete u šoku kada čujete... (FOTO)

Milica mu je pružila svoju cipelu u šali, a potom je Darko uzeo cipelu i u nju sipao piće. Gotovo svi su bili šokirani kada je pevač uzeo cipelu u svoje ruke jer su pomislili da će popiti piće iz nje.

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on Dec 4, 2016 at 11:38am PST

Lazić je, međutim, počeo da se smeje zajedno sa svojom koleginicom, potom prosuo piće iz cipele i vratio je nazad Milici. Nije se dugo zadržavao u garderobi, već se vratio na scenu gde je nastavio da peva i zabavlja se sa ostalim kolegama.

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.