A SAD MALO RIJALITI! Spakovala KOFERE, spremna za ZADRUGU - stigla u Beograd, uskoro LUDNICA?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 15:24

"A SAD MALO RIJALITI!" Spakovala KOFERE, spremna za ZADRUGU - stigla u Beograd, uskoro LUDNICA?! (FOTO)

Svi očekuju da je vide na malim ekranima!

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić veoma je aktivna na društvenim mrežama. Pored izazovnih fotografija koje objavljuje na Instagram, ona često odvoji malo slobodnog vremena kako bi komunicarala sa svojim pratiocima.

Jedna od naših najvećih rijaliti zvezda već danima nagoveštava da će se nešto desiti u subotu, a mnogi misle da će ući u "Zadrugu".

Ona je iz Novog Sada danas stigla u Beograd, a pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga je pokazala kako pakuje kofere.

- Nekada je pakovanje bilo lako, a sada to ne može svako. Vreme je za pakovanje - napisala je Subotićeva,  a već sledeći stori zagolicao je maštu svima:

Pogledajte rezultate

- Sada malo rijaliti - objavila je Aleks.

Da li će zaista ući u Belu kuću, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.