A PAMET? Milica Pavlović poželela tačno OVAKVOG muškarca u 2017. godini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A PAMET? Milica Pavlović poželela tačno OVAKVOG muškarca u 2017. godini!

Ako odgovarate opisu, znate šta vam je činiti...

Jedna od mladih boginja Grand produkcije, Milica Pavlović, u 2017. godine ulazi sa novim albumom, koji je postao apsolutni hit iste večeri kada je doživeo premijeru.

Pevačica, kojoj je karijera na prvom mestu, tako je svoju najveću želju već ostvarila na izmaku ove godine, pa sam skromnim zahtevima ulazi u narednu.

- Zbog novog albuma "Boginja" svakog dana vrištim od sreće - uspeh je neverovatan! Zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošlo sve kako treba, a rad na albumu mi je obeležio celu godinu. Nažalost, to se odrazilo na moj privatni život, pa tu i nemam nekih velikih uspeha. Nadam se da će u narednoj biti bolje. Srećna sam što je moja porodica zdrava i vesela - priznala je Milica za Kurir.

SAMO DA JE PRAVA: Marija Šerifović objasnila BURMU na ruci

LUKAS I BIJELO DUGME ZAPALILI BEOGRAD! Publika oduševljeno skandirala uz najveće hitove (FOTO GALERIJA)

BALAŠEVIĆ KONAČNO OSVOJIO ARENU! Đoletova srebra decembra sijala pred 20.000 ljudi! (FOTO, VIDEO)

- Nova godina je za mene radni dan, jer sam i tada sa svojom publikom. Ja inače sebi uvek zadam zadatak da ljudima koji dođu na moj nastup, tu noć učinim najboljom u godini!

Milica je otkrila šta želi za Novu godinu.

- Ne verujem da neki zgodni tip može da stane u džak tako da neka mi Deda Mraz donese neke dobre cipele. To je nama ženama uvek najvažnije - rekla je pevačica i dodala da svog Deda Mraza zamišlja kao visokog, crnog i zgodnog, za početak a pamet će se naći.

Čim ustane, 1. januara, Milica planira da ode u teretanu, da skine višak kilograma. Potom, uveče na nastup da se đuska. Samo neka se tope kilogrami od prvog dana naredne godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.