A NE ZNA TEKST: Marko UŽIVO otpevao Luninu novu pesmu U ljubavi luda! Ko je bolji - on ili ĐOGANIJEVA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A NE ZNA TEKST: Marko UŽIVO otpevao Luninu novu pesmu "U ljubavi luda"! Ko je bolji - on ili ĐOGANIJEVA?

Kako vam se čini?

Ljubav su otpočeli pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", a vezu nastavljaju i u stvarnom svetu. Luna Đogani i Marko Miljković nastavljaju da izazivaju veliku pažnju javnosti, a to pokazuje i Miljkovićevo lajv uključenje koje je gotovo neprestano pratilo blizu 4.000 ljudi.

Njihovi fanovi su želeli da saznaju mnoge pojedinosti iz njihovog privatnog života, a jedno od pitanja bilo je i kad će svadba Lune i Marka, a on je saopštio da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nedelju (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Pratioci su na kraju uživo uključenja na Instagramu zatražili od drugoplasiranog učesnika "Zadruge 2" da otpeva novu pesmu njegove devoje "U ljubavi luda".

- Hajde otpevaj moju novu pesmu - i Đoganijeva je navaljivala.

- Kako počinje? Kako idu reči? Ma neću da pevam, snimiće me pa će da me kopiraju svugde - nećkao se Marko prvo da "ne zna" tekst, a onda je ipak otpevao:

- Plaća li neko išta za ovu pesmu? Gde je bakšiš - šalio se Miljković, a Luna se čudila kako ne zna reči za njegov deo pesme gde ona peva o "gospodinu Mračnom".

Kako je Marko otpevao pogledajte u sledećem snimku i to od 31:50.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.