A LUNA BESNI U BEKSTEJDŽU!? Neposredno PRED izlazak na binu, Đoganijeva ugledala NJIH DVOJE! Kakav ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 02:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A LUNA BESNI U BEKSTEJDŽU!? Neposredno PRED izlazak na binu, Đoganijeva ugledala NJIH DVOJE! Kakav ŠOK!

(VIDEO)

Na televiziji Pink trenutno se održava prva "Zadrugovizija" u novoj sezoni "Zadruge", a takmičari su i više nego spremni da se predstave gledaocima i stručnom žiriju u najboljem svetlu. Dok čekaju svoj red, zadrugari provode vreme u bekstejdžu, a ono što je bilo primetno jeste da se novi učesnik Marko Marković ne odvaja od Ane Korać.

Njih dvoje su sve vreme sedeli zagrljeni i gledali zaljubljeno jedno u drugo, a može se slobodno reći da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili lep par.

Međutim, tu ne bi bilo problema da oko na njega nije bacila Luna Đogani kojoj sigurno nije prijatno da gleda ovaj prizor, i nema sumnje da će je obliti bes.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.