A DAVID JOJ JE REKAO DA JE DEBELA: Besna i prkosna poruka Aleksandre i EKSPLICITNA fotografija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A DAVID JOJ JE REKAO DA JE DEBELA: Besna i prkosna poruka Aleksandre i EKSPLICITNA fotografija

Voli ga...

Aleksandra Subotić diskvalifikovane je iz rijalitija "Zadruga 2" jer je na Božić udarila u glavu Minu Vrbaški. Nakon napuštanja šoua, ona iz Veternika sa fanovima komunicira preko Instagrama.

Njen dečko David Dragojević ju je danas usred "Zadruge" iz milošte nazvao "debela", a i ljubio se u obraz sa Anom Korać za laku noć, te su mnogi očekivali da ona bude besna. I bili su u pravu!

MARIJA NAPRAVILA HAOS: Miljani pred Zolom pričala o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S*KSU! "Jahanje" po celu noć... (HIT VIDEO)

Međutim, ona nije bila besna na Davida, već na sve hejtere kojima je uz eksplicitnu fotografije njene zadnjice u prvom planu dok priča sa Dragojevićem, poručila:

MUTNO: Na Insta se pojavila ZAJEDNIČKA slika Alesandre i svekrve Biljane - evo ŠTA rade u Novom Sadu

Poljubite nas tu ❤️👀 @___californication 😍😂 #sexy #man #hubby #husband #husbandandwife #lingerie #lingeriemodel #party #news #relax #reallife ..... ❤️ @___californication 😍

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jan 13, 2019 at 4:03am PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.