900.000 DINARA ZARADIO ZA NEDELJU DANA! Filip Car pljunuo sebi u lice, inkasira na TUĐOJ MUCI I RADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 17:28

900.000 DINARA ZARADIO ZA NEDELJU DANA! Filip Car pljunuo sebi u lice, inkasira na TUĐOJ MUCI I RADU

"Dok morž spava do 4-5 popodne, vi radite!"

Filip Car, kao i mnogi bivši zadrugari napravio je svoj TikTok nalog i svakodnevno se uključuje u "lajv", a na taj način zarađuje, kada mu pratioci pošalju poklone.

Osim Filipa, na TikToku se mogu videti i Kristijan Golubović, Aleksandra Nikolić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Marijana Zonjić, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i mnogi drugi koji nemaju zvaničnu profesiju, a shvatili su da na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj način mogu lako doći do novca.

Kao popularni zadrugar, Caru se slava lako prelila na pomenutu društvenu mrežu, te su njegovi "lajvovi" posebno praćeni, a još veću pažnu je stekao aktuelnim sukobom sa Golubovićem.

Na društvenoj mreži Instagram se pojavio podatak da je zbog poklona koje dobija od korisnika ove mreže za samo nedelju dana inkasirao 7.500 evra, što je gotovo 900.000 dinara.

- Prošle sedmice je Car na Tik toku zaradio 7.500 evra čisto. Bravo! Pošto je toliko prozivao Mensura i sve njih, što taj novac ne donira sada. Idemo gifteri, malo je ovo, možete vi bolje, dok morž spava do 4-5 popodne, vi radite za giftove - stajalo je u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.