80.000 EVRA ZA SVADBU I 30.000 ZA ANITIN POKLON, a tek da čujete koliko košta venčanica: Matora NIJE ŽALILA KEŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 23:04

80.000 EVRA ZA SVADBU I 30.000 ZA ANITIN POKLON, a tek da čujete koliko košta venčanica: Matora NIJE ŽALILA KEŠ

Mlade su birale raskošnu kuću, koja je u vlasništvu poznatog biznismena i u kojoj noć košta 1.000 evra. Opasana je visokim zidinama, tako da joj je nemoguće prići, što je bila glavna stavka da bi iza tih zidina i ostao sav blud i nemoral, na koji su bivši zadrugari navikli kad partijaju

Bivše učesnice "Zadruge 6" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora okupile su juče u Crnoj Gori brojne zvanice na raskalašnom venčanju, koje su organizovale na Svetom Stefanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u luksuznoj vili, vrednoj tri miliona evra.

Na njihovom slavlju pojavio se veliki broj bivših zadrugara, a za kumove Anita je izabrala Marka Đedovića, a Matora drugaricu Tamaru.

Kako "Republika" navodi, Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 evra, a svatovi su za sve pare orgijali ceo dan i noć. Jovana je samo za Anitu spremila poseban poklon, vredan preko 30.000 evra, navodi se dalje.

- . Matora je od jutra počela da pije, dok je Anita troškarila pare po kozmetičkim salonima - otkriva jedan od gostiju s Anitinog i Matorinog venčanja i dodaje:

- Jovana je Aniti kupila veoma skup poklon i jedva čeka da joj ga uruči. Radi se o nekoj skupocenoj stvari, više od 30.000 evra dala je za to. Matora stvarno ne žali pare kada je njena ljubav u pitanju, pa je tako za ceremoniju naručila najskuplja pića, kao i ketering. Osim toga venčanica koju je Anita izabrala je preskupa, ali Matora nije pitala za cenu, bitno joj je samo da je Anita zadovoljna, piše pomenuti portal.

Brojni učesnici "Zadruge"su stigli iz Beograda u Crnu Goru samo zbog Matorinog venčanja, budući da je ona poznata kao dobar ortak.

- Obe su želele da svoje najbliže prijatelje ugoste najbolje što mogu. Pozvale su i dosta bivših učesnika "Zadruge" s kojima su se družile. Među njima su Sandra Rešić, Stefan Karić, kao i Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom, Mikica Bojanić, Erimna Pašović. Htele su da budu okružene dragim ljudima kad jedna drugoj izgovore sudbonosno "da" i zavetuju se na večnu ljubav. Matora se pobrinula za sve, od smeštaja, klope i pića preko muzike do najsitnijeg detalja i dekoracije, a posebna stavka su bile njihove odevne kombinacije.

Inače, Tomićeva je za ovu specijalnu priliku odabrala odelo koje je radio Bata Spasojević, a koje takođe "puno košta".

A post shared by @matora_zadruga5

Podsećanja radi, Matora je Anitu Stanojlović upoznala u "Zadruzi 6" i s njom je odlučila da započne zajednički život. Zaprosila je na veoma romantičan način u Skadarliji, u svojoj omiljenoj kafani u boemskoj četvrti, u kojoj je provela dobar deo mladosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.