6 vrsta poljubaca koji razbuktavaju strast

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6 vrsta poljubaca koji razbuktavaju strast

Poljupci igraju važnu ulogu kada je strast u pitanju…
Foto: Guliver/Thinkstock Bez poljubaca nema ničega! Ni ljubavi, strasti, ni nežnosti… Kako drugačije pokazati ljubav partneru, pored nežnih gestova i poklončića? Pa naravno, poljupcima. Ljubljenje je toliko fascinantno za čoveka, da postoji naučna grana koja se bavi proučavanjem poljubaca. Ta nauka se naziva filematologija i služi za otkrivanje raznih “misterija” koje stoje iza poljubaca i te urođene navike koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je posebna samo za čoveka.
Pročitajte i… 7 stvari koje će pokvariti svaki poljubac
Da biste sledeći put znali kako da zagolicate maštu svog partnera i uneli malo strasti u najobičniji dan, predstavljamo vam top 6 poljubaca koji će se svideti i vama, a i njemu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

6 vrsta poljubaca koji razbuktavaju strast

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2016

Bez poljubaca nema ničega! Ni ljubavi, strasti, ni nežnosti… Kako drugačije pokazati ljubav partneru, pored nežnih gestova i poklončića? Pa naravno, poljupcima. Ljubljenje je toliko fascinantno za čoveka, da postoji naučna grana koja se bavi proučavanjem poljubaca. Ta nauka se naziva filematologija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.