6 SATI, 6 MILIONA PREGLEDA: Ceo svet danas bruji o ovoj pesmi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 13:08

6 SATI, 6 MILIONA PREGLEDA: Ceo svet danas bruji o ovoj pesmi! (VIDEO)

Kida.

Novi singl pevačice Arijane Grande muzička je vest dana. Posle brojnih nagađanja, Grandeova je singlom "Positions" najavila svoj novi, šesti album, a tematika spota nije mogla da dođe u bolje vreme.

Spot se odvija u Beloj kući, a Arijana u njemu menja uloge, među kojima je i ona predsednice za stolom u Ovalnoj kancelariji. Naravno, na dan kad svi pričaju samo o finalnoj debati američkih predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Džoa Bajdena, Arijanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spot je plasiran u pravi čas.

U samo šest sati od objave pesme, spot je na Jutjubu pregledan 6 miliona puta i već je pri vrhu muzičkog Jutjub trendinga u SAD-u, ali i u brojnim drugim zemljama sveta. U rekordnom vremenu pesma se popela i na vrh američkog iTunesa.

Reakcije na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu. "Ko je pobedio u predsedničkoj debati? Arijana Grande", "Arijanu za predsednicu", i slično.

Njena veb stranica otkriva da bi album trebao da izađe 30. novembra.

A OD ĐANIJA... Pevačeva snajka pokazala skupoceni poklon koji je dobila za venčanje, a evo šta misli o svekru i svekrvi! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.