5000 EVRA KOŠTA PRIVATNA ŠKOLA U KOJU IDE DARIN SIN: Evo šta sve ulazi u ovu PAPRENU cenu, san svih đaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5000 EVRA KOŠTA PRIVATNA ŠKOLA U KOJU IDE DARIN SIN: Evo šta sve ulazi u ovu PAPRENU cenu, san svih đaka!

Da li zaista vredi toliko?

Pevačica Dara Bubamara se pre nekoliko nedelja našla u centru skandala kada je državne škole u Srbiji nazvala "seljačkim" i istakla kako njen sin ide u privatnu školu gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista.

Naime, Darin sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra. Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhiju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole - saznaje "Blic".

U cenu od neverovatnih 5.000 evra ulazi celodnevna nastava od 8 do 16 časova gde postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.

Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo boršč i voćni sok.

U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.