50 MILIONA DOLARA ČASTILA SVOJE ZAPOSLENE NAKON KONCERTA! Pevačica podelila NEVEROVATNE bonuse!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 19:15

50 MILIONA DOLARA ČASTILA SVOJE ZAPOSLENE NAKON KONCERTA! Pevačica podelila NEVEROVATNE bonuse!

Izdvojila apsurdnu sumu!

Nekada senzacija kantri muzike, a danas najsjajnija pop zvezda Tejlor Svift krčila je svoj put do slave u početku kao smerni devojčurak, koja je kao kantautorka pevala o ljubavi i odnosima sa bivšim momcima, vremenom je postala pomalo mračna, drugačija i buntovna, ali od muzike, kvalitetne produkcije i videografije nikada nije odustala.

Horde fanova širom sveta koji pomno prate svaki njen korak, a nedavni koncert  izazvao je kontroverze, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo zbog njenih fanova koji su izazvali opštu pometnju i doveli u opasnost sopstvene živote. Nastupi pevačice Tejlor Svift na turneji "Eras" u Lumen Fildu u pomenutom gradu 22. i 23. jula izazvali su seizmičku aktivnost ekvivalentnu zemljotresu jačine 2.3 stepeni Rihtera.

Kako prenose američki mediji, lokalni seizmometar otkrio je aktivnost koju su izazvali posetioci koncerta. Svift je rasprodala obe večeri u Sijetlu, a na drugom nastupu bio je prisutan 72.171 obožavalac, pa je time srušen rekord ovog stadiona od 70.000 gledalaca, koji je postavio bend U2 2011. Njena turneja Eras jedna je od najskupljih ikada, a spekuliše se da vredi preko neverovatnih 100 miliona američkih dolara, a pevačica očigledno ceni toliki rad svih zaposlenih.

A post shared by E! News (@enews)

Kako piše magazin "Pipl", pevačica je u vidu bonusa podelila čak 55 miliona dolara, tako da su samo vozači kamiona, kojih ima preko 50, dobili bonus od 100.000 dolara.

Osim njih, u njenoj ekipi su i plesači, zvučni tehničari, organizatori, ljudi koji su zaduženi za hranu i još mnogo drugih.

Inače, turneja Tejlor Svift pod nazivom "The Eras", postala je jedan od najvećih spektakala ove godine, a njeni rasprodati koncerti svake večeri su prikupljali više od 70.000 obožavalaca.

Turneja je počela 17. marta u Glendejlu u Arizoni i trajaće do 9. avgusta, gde će pevačica završiti svoju američku turneju na SoFi stadionu u Los Anđelesu.

Podsećanja radi, Tejlor Svift od prodaje karata za koncerte u okviru turneje zaradi više od 13 miliona dolara za noć i na putu je da ostvari najveću zaradu od koncerata u istoriji muzike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.