4 MESECA NAKON STRAVIČNE POGIBIJE: Porodica Šabana Šaulića primila RADOSNE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 MESECA NAKON STRAVIČNE POGIBIJE: Porodica Šabana Šaulića primila RADOSNE VESTI

Mislio je na sve.

Mediji već nedeljama spekulišu o tome da li je Šaban Šaulić iza sebe ostavio ušteđevinu na tajnim računima koje je navodno posedovao, a numerolog i vizionar Vlado Kečina sada otkriva da je kralju narodne muzike bilo suđeno da zaradi mnogo novca koji će trošiti drugi. U razgovoru za VIP, Kečina je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona evra koje je pevač uspeo da uštedi.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

- Uskoro će se pojaviti tajni račun na kojem je Šaban imao između 2,5 i tri miliona evra, koje je maltene sakrio od sebe samog. Bio je jedan od onih pevača koji su mnogo radili i zaradili, a njegova porodica je uglavnom ubirala plodove tog rada. Ogroman novac je potrošen, ali nije Šaban bio taj koji ga je trošio, niti je u tome uživao - kaže Kečina i objašnjava:

- Njegov novac trošili su žena Goca i drugi članovi porodice, a ne Šaban, jer njemu materijalne stvari nikada nisu bile bitne. Živeo je skromno i njemu bi bila dovoljna jedna kućica na selu. Po prirodi je bio štedljiv i nije voleo da rasipa novac. Čak ga je i nerado pozajmljivao drugima - kaže numerolog i astrolog.

Zbog svega toga, kako kaže Kečina, Šaulić je ostavio veliku ušteđevinu, koju će njegova porodica uskoro podeliti.

- Reč je o novcu koji se nalazi na Šabanovom tajnom računu, koji će u narednih šest meseci podići njegova supruga Goca i podeliti sa svojom decom - tvrdi numerolog za VIP.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jun 11, 2019 at 1:15am PDT

Kako je Kečina rekao, Šaban Šaulić počeo je da štedi još u najranijoj mladosti.

- On je novac krio i od sebe samog. U ranoj mladosti je počeo da ga sklanja na stranu, a posle 40. godine života uspevao je da uštedi i veće sume. Nažalost, pet decenija je mukotrpno radio, dosta znoja prolio, mnogo i zaradio, a ništa od toga nije potrošio. U njegovom novcu uživali su i tek će uživati drugi. Generacije njegovih potomaka biće zbrinute, čak će i njegovi unuci uživati u dedinim parama, ali tužno je to što Šaban Šaulić nije malo više uživao u plodovima svoga rada - kaže numerolog i astrolog Vlado Kečina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.