33. rođendan Slobe Radanovića: Pažnju ukralo ONO što njegova supruga Jelena nosi u ruci - JE LI ŽIVO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 21:59

33. rođendan Slobe Radanovića: Pažnju ukralo ONO što njegova supruga Jelena nosi u ruci - JE LI ŽIVO?

Egzotično i nesvakidašnje!

Popularni pevač i bivši takmičar "Zadruge", Slobodan Sloba Radanović, danas proslavlja 33. rođendan.

Divan dan obeležiće u krugu porodice i najbližih prijatelja, koji su polako počeli da se okupljaju u jednom prestoničkom laokalu.

Sloba je stigao sa svojom suprugom, Jelenom Radanović, koja je zablistala u dugoj, plavoljubičastoj haljini, vrtoglavo visokim potpeticama, a pokazala je i novu frizuru. Radanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izabranica imala je i specivičnu čupavu torbu koja podseća na egzotičnu životinju.

Gosti su polako pristizali i okupljali se, a među prvima došla je i Radanovićeva majka, Draginja, koja ne krije oduševljenje zbog ljubavi u kojoj uživa njen naslednik sa emotivnom izabranicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.