300.000 EVRA ZA NOVI DOM od 150 KVADRATA?! Nataša sa ćerkama NAPUSTILA Beograd - DADILJA IMA SOBU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

300.000 EVRA ZA NOVI DOM od 150 KVADRATA?! Nataša sa ćerkama NAPUSTILA Beograd - DADILJA IMA SOBU?

"Baš mi je dobra gajba..."

Nataša Bekvalac je kupila stan u centru Novog Sada za 300.000 evra. Prethodno je prodala stan na Dedinju u Beogradu, ali je rešila da se preseli u rodni grad.

Jos 51 dan...SOS ZA LJUBAV❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 25, 2019 at 5:27am PST

- Kada ju je Luka pretukao, Nataša je čvrsto rešila da se preseli u Novi Sad. Nije više htela da provede nijedan dan u tom stanu. Već u aprilu 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokupila svoje stvari i otišla na svoje imanje na salašu. Pozvala je agenta za nekretnine i rekla mu da želi da proda tu nekretninu u Beogradu. - priča pevačicina drugarica i dodaje:

- Ona je taj stan procenila na 230.000 evra, ali nikako nije uspela da nađe kupca. Nata mi se žalila: "Ne znam u čemu je problem, baš mi je dobra gajba! Zašto je niko neće?"

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 14, 2019 at 9:31am PST

Posle skoro godinu dana, Bekvalčeva je odlučila da spusti cenu na 215.000 evra i brzo je uspela da ga proda:

- Njenoj sreći nije bilo kraja. Čim je uzela pare od tog stana, otišla je da kupi novi, i to u centru Novog Sada. Novi dom je videla još prošlog leta, i odmah se zaljubila u njega. Tada, međutim, nije imala dovoljno novca - priča Natina prijateljica i otkriva da je pred Novu godinu, pevačica ostvarila svoj san:

- Imala je nešto ušteđevine, a nešto je i pozajmila i čim je skupila 300.000 evra, kupila je taj stan.

Priče iza mojih ledja...💫💫💫💫💫💫

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Nov 20, 2019 at 12:13pm PST

- Natašin stan ima tri spavaće sobe, u jednoj je ona sa ćerkom Katjom, u drugoj je starija ćerka Hana, a u trećoj je dadilja. Nata se ne odvaja od te devojke, koja se zbog njih preselila u Novi Sad. Pored toga, ima prostranu dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, veliku terasu i dva kupatila. Nata ga još nije opremila tip-top, jer je potrošila sav novac, ali mi je rekla da će zaradu od koncerta u Areni uložiti u njegovo uređenje - završava drugarica Nataše Bekvalac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NATAŠA KUPILA STAN OD 300.000 EVRA Deo novca pozajmila, a u luksuzu od 150 kvadrata i DADILJA IMA SVOJU SOBU

Izvor: Blic, 11.Jan.2020

Pevačica Nataša Bekvalac prodala je stan u elitnom beogradskom naselju, u kome je živela nekoliko godina, i kupila novu nekretninu u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.