28. jun dostavio pomoć Ivi i Marku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

28. jun dostavio pomoć Ivi i Marku! VIDEO

Humanitarna organizacija 28. Jun napravila je dve pošiljke prošle nedelje i to Ivi Bijelić i Marku Šumatiću kako bi mogli da nastave svoje lečenje.

Humanitarna organizacija "28. jun" još jednom je uspela da dostavi pomoć onima kojima je to potrebno. Naime, njihova koordinatorka za Nemačku, Ljiljana Živanović, posetila je Ivu Bijelić, iz Herceg Novog koja boluje od retkog oblika raka, i uručila donaciju njenoj porodici u Štutgartu gde se trenutno leči. Takođe, koordinator >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za Republiku Srpsku, Aleksandar Ljuboja, dostavio je njihovu donaciju malom Marku Šumatiću iz Doboja, da bi mogao da nastavi sa lečenjem svog srca u Italiji. Ne može se opisati koliko su porodice bile zahvalne, a ova organizacija je zahvalna svim ljudima koji pomažu ovim mladim herojima u borbi za njihov život.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.