21 godinu kasnije: Mariah Carey konačno na 1. mestu top liste sa “All I Want For Christmas Is You”

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21 godinu kasnije: Mariah Carey konačno na 1. mestu top liste sa “All I Want For Christmas Is You”

Praznici nisu praznici bez Mariah Carey i njene numere All I Want For Christmas For You. Omiljeni praznični hit ove godine konačno ulazi u istoriju – 25 godina od objavljivanja, stigao je do 1. mesta Billboardove liste Hot 100 pesama. .@MariahCarey's 1994 carol #AllIWantForChristmasIsYou officially crowns the #Hot100 for the first time! 👑👏 https://t.co/13PkJ6j4vv — billboard (@billboard) December 16, 2019 Pesma je ranije uspela da dođe tek do 3. pozicije na ovoj listi. Iako je praznični >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << klasik, ovo je bila samo jedna od mnogih numera koja je Mariah objavila na božićnom albumu Merry Christmas, 1994. godine. Tada je imala 24 goidne. Ova pesma je verovatno jedna od onih po kojima se Mariah najviše prepoznaje, a našla se i u filmu U stvari ljubav, dok su je brojni muzičari obradili. Do danas, Mariah je zaradila više od 60 miliona dolara na ovoj pesmu, a od 2014. godine tradicionalno je izvodi na koncertu svake godine. The post 21 godinu kasnije: Mariah Carey konačno na 1. mestu top liste sa “All I Want For Christmas Is You” appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maraja Keri nakon 25 godina na vrhu Billboard Hot 100 liste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 10:07

Mariah Carey je svojom pesmom "All I Want For Christmas is You" stigla na sami vrh Billboardove Hot 100 liste, 25 godina nakon što ju je objavila...Pesma je svetlo dana ugledala 1994. godine, a od 2000. se polako približava vrhu ove liste. Na popularnosti je dobila 2003. godine kada je korištena u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.