2023. godina mi je otvorila oči Nakon što ga je TRUDNA Aleks napustila, Car poslao BRUTALNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 16:43

"2023. godina mi je otvorila oči" Nakon što ga je TRUDNA Aleks napustila, Car poslao BRUTALNU poruku

Njihovoj ljubavi je došao kraj, a sada se on oglasio ovim rečima.

Trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme.

FIlip se sada oglasio nakon dočeka Nove godine i otkrio da se vraća onaj stari Filip u 2024. godini.

- 2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - piše na snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je objavio Filip Car.

- Istina, zamilsi to, a kako je otisla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo... Otišla je u Beograd. Je l', znaš, ona je strani državljanin, pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike - naveo je Car nedavno za "Pink".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.