19 GODINA MOJ ŠAMPIONE! Bojan Marović uputio EMOTIVNU PORUKU pokojnom ocu! TUŽAN DAN! (FOT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 13:07

19 GODINA MOJ ŠAMPIONE! Bojan Marović uputio EMOTIVNU PORUKU pokojnom ocu! TUŽAN DAN! (FOT)

I nije tačno da boli manje!

Dan pun tuge...Tako bi najadekvatnije bilo započeti ovaj tekst, jer upravo takvu poruku je popularni pevač Bojan Marović danas poslao svom voljenom ocu. Danas, 19 godina od njegove smrt.

- Bole godine, jednostavno je tako, ali kao da sam navikao na sve to i na ljude koji prolaze... I na tišinu koja je glasnije nego ikad! Sve što nemam je upravu tu, negde u tom koferu, koji vučem već 19 godina, od kada nisi tu! Znam da bi bio ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dičio se sa svim stvarima koje radim. Sad me gledaj sa visina i čuvaj me od daljina na koje sam krenuo! Sačuvaj me od ljudi i mene samog, jer i sam si govorio da srcem idem. 19 godina moj tata... 19 godina moj sampione - napisao je Marović u emotivnoj poruci.

Neke tuge se nikada ne prebole, samo naučimo da živimo sa njima!

Objavu dijeli Bojan Marovic Official (@bojanmarovicofficial) Tra 7, 2020 u 1:47 PDT

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.