(18+) Slikala se gola: Dečko je ostavio kada ga je prevarila na PRVOJ Farmi, a sada se obnažila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) Slikala se gola: Dečko je ostavio kada ga je prevarila na PRVOJ Farmi, a sada se obnažila (FOTO)

Nema šta da obuče...

Instagram profil manekenke Sandre Obradović, koja je učestvovala u prvoj sezoni rijalitija "Farma", ovih dana je prava poslastica za sve muškarce, budući da se na njemu svakodnevno mogu naći njene golišave fotografije sa plaže i bazena, a bivša farmerka sada je otišla korak dalje i obradovala muškarce kao nikada do sada.

Tokom vrelih noći Sandra najčešće spava potpuno naga, što joj nije predstavljalo problem da se fotografiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada se probudila. Budući da iznad kreveta ima veliko ogledalo, zgodna plavuša poželela je da ovekoveči trenutak dok se gola još uvek izležavala u postelji, što je i učinila.

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Jul 5, 2017 at 4:32am PDT

Bivša farmerka pokazala je golu pozadinu i grudi, postavivši fotku na Instagram i tako otkrila razloge za ovaj seksi selfi.

- Nemam šta da obučem - napisala je Sandra i poželela dobro jutro svojim fanovima.

Tu sliku potpuno nage Sandre Obradović možete pogledati na OVOM linku.

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Jun 18, 2017 at 12:10pm PDT

Podsetimo, Sandra je široj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju "Farma" kada ju je posle devet godina veze ostavio verenik odbojkaš Ivica Jevtić, jer ga je na imanju prevarila s Markom Đurovskim. Zatim je ušla u vezu sa Slobom Vasićem, a brzo nakon raskida sa zvezdom „Granda“ verila se s Karićevim sestrićem Aleksandrom Nedeljkovićem. Sandra je bila i sa Ćazimom Osmanijem, posle koga je upoznala tajnovitog biznismena iz Švajcarske sa kojim se takođe verila.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sećate se Sandre? Slikala se POTPUNO GOLA, sad ćete je pamtiti zauvek ! (foto)

Izvor: Svet, 11.Jul.2017

Sandra Obradović jedno vreme bila je zvezda tabloida, ali se svega zasitila i odlučila da se povuče. Ipak, ostala je kontroverzna. Jutros je šokirala svoje fanove na Instagramu kad je okačila fotku na kojoj je POTPUNO gola.. Pogledajte:. . . Nothing to wear 😝 💥⚡️✨ good morning🌎...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.