(18+) SKANDALOZNO! Pevačica UŽIVO na društvenoj mreži prenosila SEKS sa dečkom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) SKANDALOZNO! Pevačica UŽIVO na društvenoj mreži prenosila SEKS sa dečkom! (VIDEO)

Fanovi zanemeli od šoka!

Reperka Kardi Bi nije bila neko vreme na sceni, a nakon što se popela na prvo mesto Bilboardove liste svojim hitom "Bodak Yellow", počela je da niže skandale.

Ubrzo nakon toga tužio ju je maneken koji se nalazi na omotu njenog albuma na kojem Kardi ispija bocu alkoholnog pića na zadnjem sedištu limuzine dok muškarac simulira pružanje oralnog seksa.

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on Dec 27, 2017 at 5:35pm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PST

Sad je reperka otišla korak dalje, pa je sa svojim godinu dana starijim verenikom, reperom Ofsetom, simulirala seks u prenosu uživo na Instagramu. Zgroženi i šokirani fanovi su je ubrzo zasuli komentarima, nakon čega se ona opet oglasila na društvenim mrežama.

Looks like CardiB and Offset are good after reports of Offset cheating in September! 👀🤔😂 @iamcardib @OffsetYRN pic.twitter.com/C6kB3adf9e

— WORLDSTARHIPHOP (@WORLDSTAR) December 26, 2017

- Bila sam obučena. Nismo se je*ali uživo. Niste valjda toliko glupi - napisala je ona.

Na snimku, koji se kasnije pojavio i na Tviteru može se videti kako se Ofset s leđa zabija u  Kardi, koja gleda u kameru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL! Pevačica UŽIVO na društvenoj mreži prenosila S*KS sa dečkom, fanovi ZANEMELI OD ŠOKA! (VIDEO 18+)

Izvor: RTV Pink, 29.Dec.2017, 12:16

Zgroženi i šokirani fanovi su je ubrzo zasuli komentarima, nakon čega se ona oglasila na društvenim mrežama i ostavila sve u čudu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.