(18+) NAKON SLOBE I ON JE PREVARIO?! Kijin dečko OBJAVIO fotku sa GOLOM devojkom U KREVETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) NAKON SLOBE I ON JE PREVARIO?! Kijin dečko OBJAVIO fotku sa GOLOM devojkom U KREVETU!

A ona mu verna...

Iako Kristina Kockar Kija u rijaltiju "Zadruga" svako malo ponavlja kako je prebolela supruga Slobu Radanovića, i da je srećno zaljubljena u novog dečka Andriju Lazovića, izgleda da ipak nije sve tako bajno kao što ona misli.

Објава коју дели KRISTINA KIJA KOCKAR👑 (@kija_kockar_fp) дана 12. Нов 2017. у 11:46 PST

Naime, na Instagram profilu Andrija je danas okačio fotografiju sa nepoznatom devojkom, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to ni manje ni više nego u krevetu! Iako je sakrio stikerom poklona, može se videti da je dama pored njega gola!

Brojni korisnici ove mreže komentarisali su da je ovim potezom Lazović sigurno želeo da stavi tačku na njegovu vezu sa zadrugarkom. Međutim, kako je nastala pobuna, on je fotografiju brže bolje obrisao.

Објава коју дели KRISTINA KIJA KOCKAR👑 (@kija_kockar_fp) дана 5. Нов 2017. у 1:23 PDT

Kakav li će biti Kristinin komentar kada sazna za ovo?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.