(18+) ČIM JE PROŠLA PONOĆ: U Parovima pustili KUĆNI pornić seksi učesnice! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) ČIM JE PROŠLA PONOĆ: U "Parovima" pustili KUĆNI pornić seksi učesnice! (VIDEO)

Nije znala da je snimaju...

To što se poslednjih dana pričalo u javnosti, sada je dobilo potvrdu. Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić pitala je sinoć produkciju da li je prošla ponoć ne bi li mogla da pusti isečke iz privatnog snimka seksa Kristine Spremo o kome se šuškalo poslednjih nekoliko dana.

Reč je o snimku iz 2013. sa biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom u njegovom stanu. Slike koje su isekli iz filma su zamagljene zbog eksplicitnog sadržaja. Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se branila da joj je sve namešteno i da nije znala da je snimaju.

- On mi je podmetnuo kameru, jer se ja nikada nisam snimala sa njim. Čitavog života želi da napravi ime preko devojaka iz javnog sveta. Sve što je rekao je laž i preuveličano. - rekla je ona, a potvrdili su joj da je zaista bila tajno snimana kamerama u Tigrovoj rezidenciji i da postoji još snimaka sa drugim devojkama od kojih su još neke u "Parovima".

KRISTINI PUSTILI NJEN ORNIC by SteelT2010

Kompletnu scenu iz zemunske vile "Parova" pogledajte na sledećem snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK POSLE PONOĆI! U “Parovima” pušten kućni pornić seksi učesnice, ona ZANEMELA! (18+) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2017

Starleta Kristina Spremo je noćas doživela neprijatno iznenađenje u "Parovima" kada je odmah nakon što je prošla ponoć, pred svima pušten pornić koji je ona navodno snimila sa izvesnim biznismenom...Kristina se dugo oporavljala od ovog šoka, ali nije demantovala da je ona na snimku, već da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.