Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

1000 lica Marine Visković! Poslušajte četiri nove pesme sa novog albuma! (VIDEO)

Marina Visković predstavila je 4 nove pesme sa albuma ‘1000 lica’ koji će se pojaviti u prodaji početkom sledeće nedelje! Mlada pop zvezda snimila je spotove za sve numere u kojima je pokazala sav svoj seksepil i talenat za transformaciju. ‘Voodoo lutka’, ‘Privatno obezbedjenje’, ‘Dijetalna kola’ i ‘Jače jače’ tek su se pojavile na You The post 1000 lica Marine Visković! Poslušajte četiri nove pesme sa novog albuma! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte 4 nova singla Marine Visković

Izvor: Tracara.com, 16.Jun.2018

Marina Visković predstavila je 4 nove pesme sa albuma 1000 lica koji će se pojaviti u prodaji početkom sledeće nedelje. Mlada pop zvezda snimila je spotove za sve numere u kojima je pokazala sav svoj seksepil i talenat za transformaciju. Voodoo lutka, Privatno obezbedjenje, Dijetalna kola i Jače...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.