10 dokazanih činjenica koje povećavaju šanse za seks

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 dokazanih činjenica koje povećavaju šanse za seks

Šta je ono što jednu osobu čini seksi?
Foto: Guliver/Thinkstock



Iako je prilično individualno ono što ljude privlači, postoje i neki manje ili više univerzalni odgovori koji zapravo svedoče o tome da je čovek, iako poseduje razvijene mentalne funkcije, mnogo složenije od drugih životinja, ipak, i još uvek samo deo jednog većeg čopora. Mnoge naše seksualne želje zapravo su samo deo bioloških potreba, a hteli mi to da priznamo ili ne, potreba za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << reprodukcijom ima svoje duboke i instinktivne pobude.
Pročitajte i… 6 tajni zavođenja koje svaka žena treba da zna
Ideal muške i ženske lepote je odavno prevaziđena kategorija, idealno za mene i vas nije isto, ali ono što svim ljudskim bićima na bazičnom nivou šalje jasne signale o produžetku vrste nije misteriozan pogled, pegice na nosu ili način na koji njena ekstenzija pada preko golog ramena. U prirodi su stvari mnogo jednostavnije i preciznije – ženske obline predstavljaju jasan znak plodnosti, dok visok i snažan muškarac jeste obeležje za zdravo potomstvo i njegovu zaštitu. Ako mislite da smo preterali, pogledajte šta kažu rezultati pravih naučnih studija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

10 dokazanih činjenica koje povećavaju šanse za seks

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Iako je prilično individualno ono što ljude privlači, postoje i neki manje ili više univerzalni odgovori koji zapravo svedoče o tome da je čovek, iako poseduje razvijene mentalne funkcije, mnogo složenije od drugih životinja, ipak, i još uvek samo deo jednog većeg čopora. Mnoge naše seksualne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.