10.000 EVRA ILI ZATVOR? Ana Sević PRILOŽILA DOKAZE SUDU protiv Lazića: Moje dete će saznati ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 23:34

10.000 EVRA ILI ZATVOR? Ana Sević PRILOŽILA DOKAZE SUDU protiv Lazića: "Moje dete će saznati ISTINU"

"Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila..."

Ana Sević je rešila da podigne novu tužbu protiv bivšeg supruga, Darka Lazića, i navodno ga "otera u zatvor", ako joj ne isplati 10.000 evra koliko joj duguje za alimentaciju. Pevačica i voditeljka je u osmom mesecu trudnoće rekla da je tužila bivšeg muža i da će otići na sud čim se porodi.

Anu je posebno zabolela Darkova izjava da njihovu ćerku, Lorenu, nije video čak godinu dana, jer mu, kako je rekao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to bivša žena, nije dozvolila:

- Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio. Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam - rekla je Ana i dodala da njihova šestogodišnja ćerka jeste svesna kakav joj je otac:

🍀❤️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 28, 2020 at 1:27pm PDT

- Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. - rekla je Sevićeva.

😂😂😂🦁

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MOJE DETE ĆE SAZNATI CELU ISTINU" Ana Sević se oglasila nakon što je tužila Darka, dala sudu sve dokaze, evo kada je PRVO ROČIŠTE

Izvor: Blic, 31.Okt.2020, 10:02

Ana Sević tužila je bivšeg muža Darka Lazića za neisplaćene alimentacije, a prema pisanju medija u pitanju je dug od čak 10.000 evra. Pevačica i voditeljka, koja je u osmom mesecu trudnoće, se sada oglasila i kaže da će otići na sud čim se porodi.

Nastavak na Blic...

DARKOVI RODITELJI BESNI NA ANU Nakon skandala oko Lorene odmah pričali sa sinom, JEDNO IH PLAŠI

Izvor: Blic, 31.Okt.2020

Nakon što je Darko Lazić javno tvrdio da ćerkicu Lorenu nije video godinu dana, a njegova bivša supruga Ana Sević je brže-bolje na društvenim mrežama objavila fotografije kao dokaz da to nije istina, Lazićevi roditelji su, saznajemo besni na bivšu snajku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.