MEŠTANI SELA KOD KALESIJE NAKON TRAGEDIJE “Majka je umrla od tuge za sinom koga je ubila struja”

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEŠTANI SELA KOD KALESIJE NAKON TRAGEDIJE “Majka je umrla od tuge za sinom koga je ubila struja”

I danas se istraživao tačan uzrok smrti majke Mine (70)  i sina Ekrema Hujdura (27) iz kalesijskog sela Gornjeg Hrasna, koji su pre sinoćnjeg mraka, oko 17 časova, pronađeni mrtvi u kupatilu porodične kuće.

Kako se spominje, njih je u kući pronašao bliži rođak nakon što je provalio ulazna vrata. Ekrem Hujdur je bio zaposlen u pilani Hamidović u Babajićima. Pretpostavlja se da su oboje stradali od udara struje, a velika porodična nesreće se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon sinovog povratka s posla, piše Pogled.

- Upravo kad smo se oporavili od jedne, zadesila nas je još veća tragedija. Majka je, prema svemu sudeći, umrla od tuge za Ekremom - pričaju stanovnici Gornjeg Hrasnog, gde je vladala velika tuga i pre nešto više od godinu dana zbog tragične sudbine njihove komšinice i rodice Arnele Hujdur (25) koja je u smrt skočila s prozora poslovno-stambenog objekta "Piemonte" u Kalesiji.

Prethodno je Arnela kupila malu plastičnu stolicu i litru sone kiseline, te ispila pola boce, skinula čizme i kaput pa se bacila na beton. Kako su spominjali, sve se to dogodilo tri meseca nakon poroda, a kao motiv se spominjao porodični problem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.