Ekremu treba psiholog?

Izvor: S media, 26.Nov.2010, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekremu treba psiholog?

Forumaši se pitaju da li će Ekremu Jevriću, ukoliko ne bude pobedio i osvojio 100 hiljada evra, biti potreban psiholog kada bude izašao s farme?

Naturalizovani Njujorčanin je i na početku rialitija sebe ubrajao u favorita, a da su mu pare izuzetno bitne (drugim rečima, sve bi učinio za novac) potvrdio je i u brojnim intervjuima u kojima se žalio da osim popularnosti nije mnogo inkasirao od hita „Kuća-poso“, kao ni pozirajući za reklamnu kampanju kreatorskog tandema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << „Dolče i Gabana“. Nije ni čudo, jer od osvojene nagrade želi da kupi kuću u Americi i tako zbrine svoja četiri sina.

Priča se da će i njegova supruga Igbala doći na farmu i to iz Njujorka! Dok producenti smatraju da bi to podiglo gledanost, forumaši su skeptični, jer kažu da žena „nije baš pametna“ i da će smoriti kada bude na istom mestu sa svojim Ekremom. Drugi razlog je to što će prestati muvanje s Vendi koje je bilo jedno od zanimljivijih delova ovog rialitija.

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.