VUČIĆ SUTRA SVEČANO OTVARA AUTO-PUT MILOŠ VELIKI Obilazak počinje u 16:30, a evo gde će sve boraviti predsednik

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ SUTRA SVEČANO OTVARA AUTO-PUT "MILOŠ VELIKI" Obilazak počinje u 16:30, a evo gde će sve boraviti predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra po podne otvaranju autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, Vučić će u 16.30 sati na naplatnoj rampi Obrenovac razgovarati sa predstavnicima kompanija koji su gradili ovu deonicu.

U 17.10 časova, na isključenju za Ub, predsednik Vučić razgovaraće sa radnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu kao i sa lovcima i ribolovcima iz Fazanerije Ub.

Na petlji Lajkovac-Valjevo, u 17.50 časova, predsednik Srbije prisustvovaće predstavljanju turističkog potencijala koji se otvara novim autoputem i razgovaraće sa radnicima i predstavnicima kompanija koje su gradile ovu deonicu.

U 18.30 časova, tunel Brančić, Vučić će obići Operativni centar za upravljanje saobraćajem i prisustvovati prezentaciji i degustaciji nacionalnih jela i pića sa područja povezanih autoputem "Miloš Veliki".

Oko 19.00 časova planirane su izjave za medije.

U 19.30 časova, kod petlje Ljig, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima i tom prilikom označiti početak puštanja u saobraćaj autoputa "Miloš Veliki", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autoput "Miloš Veliki" - program za sutrašnji SPEKTAKL

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra po podne otvaranju autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga...Foto: Tanjug/Andrija Vukelić..Vučić će u 16.30 sati na naplatnoj rampi Obrenovac razgovarati sa predstavnicima kompanija koji su gradili ovu deonicu...U 17.10...

Nastavak na Mondo...

DANAS OTVARANJE DEONICE AUTO-PUTA 'MILOŠ VELIKI' Od Obrenovca do Čačka stizaćemo za sat vremena, a svečanosti će prisustvovati i PREDSEDNIK SRBIJE (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 18.Avg.2019, 07:03

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće popodne otvaranju autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.