Turisti najviše traže hotele sa tri i četiri zvezdice

Izvor: Blic, 09.Feb.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti najviše traže hotele sa tri i četiri zvezdice

Poslednje tri godine u Srbiji su izgrađena 53 nova hotela, među kojima je najviše onih sa tri i četiri zvezdice, koje tržište najviše i traži, izjavio je danas državni sekretar za turizam Goran Petković.

On je na konferenciji lista "Danas", o potencijalima za investiranje u turizmu, podsetio da je pre 10 godina najviše hotela bilo u kategoriji od jedne do tri zvezdice, tako da je sada napravljen kvalitetan iskorak.

Ukazujući da u Beogradu jedino "Hajat" ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kategoriju pet zvezdica, i da će mu se uskoro pridružiti još neki hoteli, Petković je rekao da je trend da se sve više traže mali smeštajni kapaciteti, kao što su garni hoteli i hoteli sa tri i četiri zvezdice.

On je ocenio da je Srbija sada pogodno mesto za investiranje u hotele, jer, pored toga što se nalazi na raskrsnici važnih evropskih puteva, dolazak niskobudžetskih avio-kompanija omogućio je lakšu pokretljivost gostiju.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJTRAŽENIJI HOTELI SA TRI I ČETIRI ZVEZDICE

Izvor: Kurir, 09.Feb.2011

BEOGRAD - Poslednje tri godine u Srbiji su izgrađena 53 nova hotela, među kojima je najviše onih sa tri i četiri zvezdice, koje tržište najviše i traži, izjavio je danas državni sekretar za turizam Goran Petković...On je na konferenciji lista Danas, o potencijalima za investiranje u turizmu,...

Nastavak na Kurir...

Turisti najviše traže hotele sa 3 i 4 zvezdice

Izvor: B92, 09.Feb.2011

Poslednje tri godine u Srbiji su izgrađena 53 nova hotela, među kojima je najviše onih sa tri i četiri zvezdice, koje tržište najviše i traži, izjavio je danas državni sekretar za turizam Goran Petković.

Nastavak na B92...

U Srbiji otvoreno 53 hotela u posljednje tri godine

Izvor: Capital.ba, 09.Feb.2011

BEOGRAD, U Srbiji su u posljednje tri godine otvorena 53 hotela i to sa tri ili četiri zvjezdice, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Goran Petković. On je na konferenciji lista Danas na temu 'Investicioni potencijal industrije turizma u Srbiji' kazao...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.