Izvor: Pančevac-online.com, 14.Avg.2023, 20:08

SKORO MILIJARDU EVRA DEVIZNOG PRILIVA OD STRANIH TURISTA: Srbiju je posetilo više od 940 hiljada stranih gostiju

Sredina avgusta najavljuje kraj letnje sezone odmora. Mnogi posetioci iz celog sveta, ali i naši državljani, odlučili su da slobodne dane provedu u Srbiji. Za prvih šest meseci ove godine, Srbiju je posetilo više od 940 hiljada stranih gostiju, 30 odsto više nego lane, koji su zaslužni za devizni priliv od turizma od skoro 900 […] The post SKORO MILIJARDU EVRA DEVIZNOG PRILIVA OD STRANIH TURISTA: Srbiju je posetilo više od 940 hiljada stranih gostiju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Skoro 900 miliona evra deviznog priliva od stranih turista, broj kineskih gostiju za 200 odsto veći

Izvor: Danas, 14.Avg.2023

Za prvih šest meseci ove godine, Srbiju je posetilo više od 940 hiljada stranih gostiju, 30 odsto više nego lane, koji su zaslužni za devizni priliv od turizma od skoro 900 miliona evra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.