Simpo prodaje hotel uz obavezu investiranja i zadržavanja zaposlenih

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpo prodaje hotel uz obavezu investiranja i zadržavanja zaposlenih

Vranje -- Kompanija Simpo ponudila je na prodaju hotel "Pržar" u Vranju, po početnoj ceni od tri miliona evra, objavljeno je danas.

Prodaje se objekat hotelskog smeštaja od 1,2 hiljade kvadratnih metara, sa apartmanima površine 390 kvadratnih metara, a ovi objekti sastoje se od tri objekta, ugostiteljstva i stadiona.

U paketu koji se prodaje je i pripadajuća oprema i nameštaj, kao i pravo korišćenja zemljišta za redovnu upotrebu objekata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Od kupca se traži da investira u objekat milion evra u roku od godinu dana, preuzme sve zaposlene i sa njima zaključi ugovore o radu na neodređeno vreme i da se obaveže da će nastaviti da obavlja ugostiteljsku delatnost.

Za hotelski kompleks "Pržar" Simpo očekuje pisane ponude čije otvaranje je zakazano za 9. oktobar.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hotel Pržar ponovo na prodaju po NIŽOJ CENI

Izvor: OkRadio.rs, 20.Sep.2019

Kompanija „Simpo“ po drugi put je ponudila na prodaju hotel "Pržar" u Vranju, po početnoj ceni od tri miliona evra, objavljeno je danas. Prodaje se objekat hotelskog smeštaja od 1,2 hiljade kvadratnih metara, sa apartmanima površine 390 kvadratnih metara, a ovi objekti sastoje se od tri objekta,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.