Izvor: FXLider.com, 28.Feb.2013, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

Nakon jučerašnjeg rasta nastalog nakon dobrih ekonomskih podataka objavljenih u SAD-u fjučersi američkih akcija tokom dana nisu se mnogo kretali održavajući se u blizini juče dostignutog nivoa. S&P500 indeks tokom prepodneva porastao je 0.20%. Kanije tokom dana u SAD-u će se objavi podatak o GDP-u koji može da je došlo do revizije sa prvobitne kontrakcije od 0.1% na rast od 0.5% na godišnjem nivou.
Tokom današnjeg dana S&P 500 je ostvario manji rast. Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne kupovine dok se RSI kreće ispod pokretnog proseka u blizini faze prekupovanosti. Nakon proboja gornje Bolindžer trake cena je počela da oscilira tako da je moguć nastavak sličnog kretanja. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

StrategyEntry1st target2nd target
SHORT 1518.0 1516.00 1514.00

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.