Izvor: Blic, 11.Jan.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRABAR ČIN SRPKINJE U AMERICI Učiteljica iz Prokuplja zaustavila autobus pun putnika nasred ulice i postala HEROJ MILVOKIJA (VIDEO)

Irena Ivić, vozač autobusa rodom iz Prokuplja, spasla je jednogodišnje dete u Milvokiju koje je bosonogo, po hladnom vremenu, hodalo po ulici dok je na sebi imalo samo bodi i pelenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaspitačica iz Prokuplja - heroj Amerike! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019

Irena Ivić je "heroj dana" u Americi. Vozeći autobus u Milvokiju, videla je dete kako hoda golo i izgubljeno po ciči zimi i nije trena oklevala - istrčala je iz autobusa i verovatno spasila život detetu od godinu i po dana...Foto: Screenshot/Youtube/RideMCTS..Irena Ivić je vozila autoputem na nadvožnjaku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.