FENOMENALNE VESTI! Egipat priznaje sertifikate, NIJE potreban PCR test!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 09:53

FENOMENALNE VESTI! Egipat priznaje sertifikate, NIJE potreban PCR test!

Arapska Republika Egipat od 23.06.2021. godine odlučila da za sve putnike koji žele da posete ovu zemlju prihvati vakcinaciju i da svim vakcinisanim putnicima omogući ulazak u zemlju bez negativnog PCR testa.

Uslovi za ulazak u Egipat bez negativnog PCR testa su sledeći:

Za putnike koji ne poseduju sertifikat o vakcinaciji, za ulazak u Egipat potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od ne stariji od 72 sata od vremena uzorkovanja do predviđenog vremena leta. Deca starosti do 5,99 godina nisu u obavezi da prilože negativan PCR test na COVID-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Agencije objavile da je Egipat dozvolio ulazak i vakcinisanim građanima Srbije

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2021

Arapska Republika Egipat donela je odluku da od 23. juna dozvoli ulazak u zemlju putnicima koji su vakcinisani sa obe doze bilo koje vakcine, uz uslov da je od revakcinacije prošlo najmanje 14 dana, objavile su na svojim sajtovima turističke agencije “Wayout“ i “Odeon World Travel“.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.