Epl predstavio Ajfon 4S (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Okt.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epl predstavio Ajfon 4S (VIDEO)

Nakon dosad neviđene količine glasina i spekulacija i kašnjenjem novog Ajfona, koji je obično predstavljan u junu, "Epl" je konačno predstavio novu generaciju tog uređaja. Ajfon 4S se zove novi uređaj i ime odmah odaje o čemu se zapravo radi, evolucijskoj nadogradnji postojećeg Ajfona 4.

Uprkos silnim glasinama da će novi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ajfon imati veći ili manji ekran, da će biti tanji ili skroz drugačijeg dizajna, "Epl" je predstavio uređaj koji je vizuelno gotovo identičan Ajfonu 4.

Naravno, ispod haube tu je puno poboljšanja, novi, brži procesor, podrška za HSDPA, te podrška za GSM i CDMA standarde u jednom uređaju. Poboljšana je i kamera, koja sada broji osam megapiksela, znatno je brža nego pre, a podržava i detekciju lica. Još jedna zanimljivost je Siri, inteligentni "pomoćnik" koji razume vaša pitanja. Naravno, za takvo nešto treba dobro govoriti engleski jezik.

Gedžeti po kojima ćemo pamtiti Džobsa (VIDEO)

Novi Ajfon nije Ajfon 5!

Da li će klasični Ajpod umreti?

Što se tiče cena novog Ajfona, one su iste kao i za Ajfon 4. Verzija sa 16 GB u SAD će koštati 199 dolara, ona sa 32 GB 299 dolara, a najskuplja verzija, sa 64 GB, koštaće 399 dolara. Zanimljivo je da će Ajfon 3GS biti dostupan besplatno uz dvogodišnji ugovor, što ga čini prvim "besplatnim" Ajfonom u istoriji.

(nezavisne)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple predstavio iPhone 4S

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2011

Nakon dosad neviđene količine glasina i spekulacija i kašnjenjem novog iPhonea, koji je obično predstavljan u junu, "Apple" je konačno predstavio novu generaciju tog uređaja. iPhone 4S se zove novi uređaj i ime odmah odaje o čemu se zapravo radi, evolucijskoj nadogradnji postojećeg iPhonea 4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.