Izvor: Blic, 09.Jan.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS PRED TUŽILAŠTVOM Sin poslanika HDZ proveo noć u pritvoru zbog skandalozne fotografije sa ODRUBLJENOM GLAVOM SRBINA

Ivan Đakić, sin poslanika u hrvatskom parlamentu, Josipa Đakića, koji je na Fejsbuku, na dan pravoslavnog Božića, objavio skandaloznu fotografiju ustaše koji u ruci drži obrubljenu glavu Srbina, proveo je noć u pritvoru i očekuje se da danas bude ispitan u virovitičkom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud pustio Ivana Đakića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2019

Sud u Bjelovaru pustio je danas iz pritvora dvedesetdvogodišnjeg Ivana Đakića, sina poslanika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i čelnika Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR), koji je čestitao Božić Srbima objavljujući sliku ustaše koji u ruci drži glavu mrtvog Srbina...Sud...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

BAHATI SIN POSLANIKA HDZ PUŠTEN NA SLOBODU: Posle jezive objave na Fejsbuku treba samo da se redovno javlja policiji

Izvor: Kurir, 09.Jan.2019

Ivan Đakić, sin poslanika u hrvatskom parlamentu, Josipa Đakića, koji je na Fejsbuku, na dan pravoslavnog Božića, objavio skandaloznu fotografiju ustaše koji u ruci drži obrubljenu glavu Srbina, proveo je noć u pritvoru, a sud u Bjelovaru ga je danas pustio na slobodu.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.