Crna Gora dozvolila ulazak državljanima četiri zemlje

Izvor: Capital.ba, 15.Avg.2020, 11:21

Crna Gora dozvolila ulazak državljanima četiri zemlje

PODGORICA,  U Crnu Goru od ponoći je dozvoljen ulazak državljanima Srbije (uključujući i Kosovo i Metohiju) , Albanije, Sjeverne Makedonije i Sjedinjenih Američkih Država, uz negativan PCR ili Elisa test, ne stariji od 72 časa, odlučilo je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti. Iz Vlade su naglasili da se obaveza posjedovanja testa ne odnosi na djecu do navršene pete godine. Nacionalno koordinaciono tijelo je pozvalo crnogorske građane Crne Gore i strance koji borave >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u Crnoj Gori da se pridržavaju svih epidemioloških mjera. Odlučeno je da se ugostiteljskim objektima koji imaju dozvolu, omogući rad do jedan čas poslije ponoći, saopšteno je iz Vlade Crne Gore. Agencije   Чланак Crna Gora dozvolila ulazak državljanima četiri zemlje се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOSTUN SABLASNO PRAZAN U Crnu Goru prešlo svega oko 100 vozila, nekoliko VRAĆENO ZBOG POGREŠNOG TESTA

Izvor: Blic, 15.Avg.2020

Dan pošto je Crna Gora dozvolila ulazak građana Srbije u ovu zemlju, ali uz negatican PCR ili pozitivan ELISA test, granični prelaz Gostun je sablasno prazan.

Nastavak na Blic...

Montenegro erlajns leti za Beograd od iduće sedmice

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2020, 10:20

Montenegro Erlajns najavljuje da će od 19. avgusta obnoviti avio-liniju sa Srbijom...Leteće se dva puta dnevno iz Beograda - ka Podgorici i Tivtu...Građani Srbije sada mogu da uđu u Crnu Goru uz negativan PCR ili pozitivan Elisa test. Neophodno je da su testovi izdati od registrovane laboratorije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.