Izvor: Radio 021, 16.Avg.2020, 10:20

Montenegro erlajns leti za Beograd od iduće sedmice

Montenegro Erlajns najavljuje da će od 19. avgusta obnoviti avio-liniju sa Srbijom.

Leteće se dva puta dnevno iz Beograda - ka Podgorici i Tivtu.

Građani Srbije sada mogu da uđu u Crnu Goru uz negativan PCR ili pozitivan Elisa test. Neophodno je da su testovi izdati od registrovane laboratorije i da nisu stariji od 72 sata u trenutku ulaska u Crnu Goru, kao i da putnici 15 dana pre ulaska u Crnu Goru nisu boravili u nekoj od država iz kojih nije dozvoljen ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na crnogorsku teritoriju.

Obaveza posedovanja testa ne odnosi se na decu do navršene pete godine.

Podsetimo, u Srbiji je moguće obaviti serološke i PCR testove na lični zahtev građana. Cene su 1.200 dinara za serološki test i 6.000 za PCR.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.