Bata Živojinović i Hemel osnivaju novu kompaniju

Izvor: S media, 15.Jun.2010, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Živojinović i "Hemel" osnivaju novu kompaniju

Srpski glumac Velimir Bata Živojinović i kompanija Hemel iz Jagodine potpisali su danas ugovor o osnivanju firme "Valter" koja će se baviti uvozom i izvozom robe iz Kine.

"Prvi proizvod koji će se izvoziti u Kinu je Hemelova zaštitna krema za kožne proizvode koja će imati logo Valtera iz filma "Valter brani Sarajevo", u kojem je glavni lik glumio Živojinović", kazao je na konferenciji za novinare vlasnik Hemela Nenad Miljković.

Zamisao je da svi srpski proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji se budu izvozili u Kinu preko novoosnovane kompanije imaju lik Živojinovića u ulozi Valtara.

Živojinović je kazao da on u firmu ulaže lik Valtera, ali su novinari ostali uskraćeni za odgovor koliko je Živojinović dobio novca od Hemela za korišćenje tog lika na njihovu zaštitnu kremu, koja će se izvoziti u Kinu.

Živojinović je kazao da ima zaštićeno medjunarodno pravo na korišćenje tog lika i dodao da su naslednici scenarista, koji su u medjuvremenu umrli,isplaćeni za rimejk filma.

Živojinović je najpopularniji srpski glumac u Kini, a „Valter brani Sarajevo“ je ubedljivo najgledaniji film u toj zemlji.

Do sada je film gledalo 12 milijardi ljudi.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.