Kozmetika „Valter Exclusive“ u Kini

Izvor: Blic, 15.Jun.2010, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kozmetika „Valter Exclusive“ u Kini

Glumac Velimir - Bata Živojinović i jagodinska kompanija „Hemel“ uskoro će na kinesko tržište zajednički lansirati jedan od „Hemelovih“ proizvoda pod brendom „Valter Exclusive“.

Ideja o saradnji glumca i ove jagodinske kompanije nastala je krajem prošle godine.

- S obzirom na Batinu popularnost u Kini, na ideju o osnivanju zajedničkog preduzeća došao sam spontano. Bati se ta ideja dopala i ubrzo smo potpisali ugovor o osnivanju firme koja nosi naziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Valter" po čuvenom filmu „Valter brani Sarajevo" - priča za „Blic" Nenad Miljković, osnivač kompanije „Hemel".

Ovim ugovorom kompanija „Hemel", koja je lider na tržištu preparativne i dekorativne kozmetike, čiji se proizvodi distribuiraju u više od 80 zemalja sveta, dobija pravo da svoje proizvode distribuira na tržište Narodne Republike Kine pod brendom „Valter Exclusive".

- Mi za sada imamo u planu da kineskom tržištu ponudimo jedan proizvod koji je potreban svim domaćinstvima. Međutim, pravo da pod imenom „Valter" nastupe na kineskom tržištu imaće i druge kompanije iz Srbije i regiona koje to budu želele - kaže Miljković.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kozmetika "Valter Exclusive" uskoro u Kini

Izvor: Svet, 15.Jun.2010

Glumac Velimir - Bata Živojinović i jagodinska kompanija "Hemel" uskoro će na kinesko tržište zajednički lansirati jedan od "Hemelovih" proizvoda pod brendom "Valter Exclusive". Ideja o saradnji glumca i ove jagodinske kompanije nastala je krajem prošle godine. "S obzirom na Batinu popularnost...

Nastavak na Svet...

Bata Živojinović reklamira kozmetiku za kinesko tržište

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jun.2010

BEOGRAD - Srpski glumac Velimir Bata Živojinović i kompanija Hemel iz Jagodine potpisali su danas ugovor o osnivanju firme Valter koja će se baviti uvozom i izvozom robe iz Kine.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Krema "Valter" hit na kineskom tržištu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2010

Glumac Velimir Bata Živojinović i osnivač kompanije Hemel iz Jagodine Nenad Miljković saopštili su danas da je u toku registracija zajedničke firme pod nazivom "Valter" za nastup na tržištu Kine, preko koje će i druge firme iz zemlje i regiona moći da plasiraju svoje proizvode u Kinu ili uvoze...

Nastavak na Vesti-online.com...

Valter izvozi u Kinu

Izvor: Capital.ba, 15.Jun.2010

BEOGRAD, Srpski glumac Velimir Bata Živojinović i kompanija Hemel iz Jagodine potpisali su danas ugovor o osnivanju firme 'Valter' koja će imati logo popularnog filmskog lika Valtera, a baviće se uvozom i izvozom robe iz Kine. Prvi proizvod koji će se izvoziti u Kinu je Hemelova zaštitna krema...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.