Beograd: Ekipe Gradske čistoće tokom vikenda besplatno odnose kabasti otpad

Izvor: Beta, 05.Sep.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Ekipe Gradske čistoće tokom vikenda besplatno odnose kabasti otpad

Javno-komunalno preduzeće "Gradska čistoća" saopštilo je da će u subotu, 7. i nedelju, 8. septembra besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Kako se navodi u saopštenju, gradjani mogu ostaviti otpad pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe "Čistoće" ukloniti. Navodi se da je u okviru te akcije od početka godine prikupljeno više od 50.000 kubika kabastog otpada u Beogradu. "Sugradjani koji raspolažu većim količinama otpada, to mogu da prijave Pozivnom centru, koji je dežuran tokom ovog vikenda od 6 do 14 časova, na broj telefona 0800-000807, a poziv je besplatan", stoji u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tradicionalna akcija JKP "Gradska čistoća": Besplatno odnošenje kabastog otpada tokom vikenda

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019

Ekipe JKP "Gradska čistoća" će 7. i 8. septembra 2019. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica..Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe "Čistoće" ukloniti...Akcija besplatnog odnošenja kabastog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.