Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 13:36

Vučić: Srbija na istorijskom maksimumu rezervi prirodnog gasa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je Srbija danas na istorijskom maksimumu u rezervama prirodnog gasa.
Aleksandar Vučić je naveo da su obezbeđena 262 miliona kubnih metara gasa u našem delu skladišta u Banatskom dvoru, a da je kupljeno još 200 miliona kubnih metara, koji su uskladišteni u Mađarskoj, samo za potrebe Srbije.

"Remontujemo sve termokapacitete koje možemo, pokušavamo da otvorimo nove otkrivke uglja i, sve u svemu, siguran sam da će građani Srbije imati bar za nijansu manje hladnu zimu od onoga što smo očekivali", napisao je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SRBIJA JE DANAS NA ISTORIJSKOM MAKSIMUMU" Vučić objavio sjajne vesti za sve građane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je danas Srbija na istorijskom maksimumu u rezervama prirodnog gasa...- Obezbeđeno je dvesta šezdeset i dva miliona kubnih metara gasa u našem delu skladišta u Banatskom dvoru, a kupili smo još 200 miliona kubnih metara, koje smo uskladištili u Mađarskoj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić; rezerve gasa na istorijskom maksimumu

Izvor: Danas, 09.Avg.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je Srbija danas na istorijskom maksimumu u rezervama prirodnog gasa.

Nastavak na Danas...

Srbija dostigla istorijski maksimum u rezervama gasa

Izvor: Vostok.rs, 10.Avg.2022, 09:32

Srbija je dostigla istorijski maksimum po obimu rezervi prirodnog gasa u zemlji i na teritoriji Mađarske, rekao je srpski predsednik Aleksandar Vučić. „Srbija je danas na istorijskom maksimumu po rezervama gasa. U našem delu podzemnog skladišta Banatski dvor obezbeđeno je 262 miliona kubnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.