Uručeni paketići izbegloj i raseljenoj deci

Izvor: Studio B, 25.Dec.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručeni paketići izbegloj i raseljenoj deci

Deci izbegloj sa prostora bivše Jugoslavije, kao i onoj raseljenoj sa Kosova i Metohije danas su u svečanoj sali Starog dvora uručeni novogodišnji paketići, uz zajedničke želje da im predstojeća godina bude uspešnija od odlazeće.

Više od 120 mališana uživalo je u prigodnoj svečanosti u organizaciji Komesirajata za izbeglice i migracije Republike Srbije i gradskog poverenika za izbeglice i interno raseljena lica.

Sekretar za socijalnu zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << grada Beograda Nenad Matić istakao je tim povodom da nema lepše stvari nego radnu godinu završiti ovakvim manifestacijama.

- Naš sekretarijat, grad Beograd i svi oni koji su uključeni u sistem socijalne zaštite su tokom cele godine na usluzi svima kojima je ona neophodna - ukazao je Matić.

On je zahvalio svima koji su pomogli ovu aktivnost. Korisnicima kolektivnih centara poželeo je da njihov status bude što pre rešen, a prisutnoj deci i njihovim roditeljima srećne trenutke u Novoj godini.

Jelena Marić iz Komesarijata za izbeglice i migracije poželela je deci mnogo zdravlja, radosti i dobrih ocena u školi u 2013, kao i da novogodišnje poklone naredne godine pronađu ispod jelki u novim stanovima.

Svečanost, kojoj je prisustvovao i gradski poverenik za izbegla i interno raseljena lica Miodrag Pribilović, završena je predstavom „Carevo novogodišnje odelo".

 

 
Pogledaj vesti o: Dvor,   Nova godina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.